Hienopesu Jyväskylässä ja Leppävedellä

Herkkien materiaalien pesut tehdään meillä turvallisin menetelmin

Hienopesu on hellävaraista pesua, joka sopii erinomaisesti herkemmille tekstiileille kuten villalle, silkille tai muille materiaaleille, jotka saattavat kärsiä tavallisessa pesussa. Jyväskylässä toimivan Tiituspesulan ja Leppäveden Pesulan ammattilaiset osaavat pestä sinulle tärkeät tekstiilit, niin vaatteet kuin muutkin, turvallisesti ilman kankaan vaurioitumista, värien haalistumista, mittasuhteiden muutoksia tai muita haittoja. Ota yhteyttä kysy lisää tai tuo suoraan hienopesua vaativat pyykit meille!

mattojen hienopesu tiituspesulasta

Meiltä myös kemialliset pesut

Tiituspesulassa tehdään hienopesujen lisäksi erikoisempien materiaalien kemialliset pesut. Kemiallinen pesu sopii esimerkiksi nahalle, turkiksille ja taljoille. Lue myös muista pesupalveluistamme, ja muista pestyjen tekstiileiden kotiinkuljetus!

Meillä on kaksi toimipaikkaa: Tiituspesula Jyväskylässä sekä Leppäveden Pesula Jyväskylän kupeessa. Tervetuloa asioimaan hienopesun tai muiden pesujen merkeissä! Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kerro vapaamuotoisessa viesti-kentässä mistä palvelutamme haluat lisätietoa, niin olemme Sinuun yhtydessä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tiituspesula
Ilmarisenkatu 4
40100 Jyväskylä 

Y-tunnus: 23838260
Puh: +358103209000

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tiituspesula:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha
Soita 010 320 9000