Vuokratekstiilien pesut Jyväskylässä ja Leppävedellä

Tekstiilipesut vuokraamillesi asuille, liinoille ja muille tuotteille

Jyväskylässä toimiva Tiituspesula ja Leppäveden Pesula ottavat hoitaakseen myös tekstiilipesut, jotka koskevat vuokrattuja tekstiilejä. Jos olet vuokrannut jostain puvun tai muun asun, pöytäliinat tai muut vastaavat tuotteet, voit tuoda ne meille pestäviksi. Teemme tarvittavat tekstiilipesut huolellisesti kullekin materiaalille sopivin menetelmin. Meillä tehdään niin vesipesut, hienopesut kuin kemiallisetkin pesut.

Käsiimme voit luottavin mielin jättää suuremmankin erän tekstiilejä. Samalla varmistut siitä, että vuokratut tekstiilit tulevat taatusti puhtaiksi. Kysy lisää tai poikkea pesuloihimme vaikka saman tien!

Kätevä kotiinkuljetus palvelee kiireen keskellä

Jos et ehdi noutamaan meiltä pestyjä tekstiilejä, kuljetamme ne mielellämme vaikka suoraan kotiovellesi tai muuhun osoitteeseen Jyväskylän alueella. Kysy lisää kotiinkuljetuksesta ja tarvitsemastasi tekstiilipesusta! Pesuloillamme on kaksi toimipistettä: Tiituspesula sijaitsee Jyväskylässä ja Leppäveden Pesula sen kupeessa, Leppävedellä. Palvelemme sekä yksityisiä henkilöitä että yritysasiakkaita. Tervetuloa!

Soita 010 320 9000